Att välja rätt företag för golvrenovering

Att renovera är sällan enkelt och brukar ta lite mer tid än vad man har räknat med. Speciellt om det handlar om något som man inte är expert på, exempelvis renovering av golv. För att man ska kunna ta rätt beslut gällande de nya golven gäller det att man gör rätt från början, för att slippa att göra om allt.

Vad ska man då tänka på när man väljer leverantör av golvrenovering?

En av de första sakerna du ska tänka på när du väljer företag som ska renovera ditt golv är om de är certifierade inom sitt område. Detta bör du fråga företaget innan du ber om offert – ofta står det även på deras hemsida om de är auktoriserade. Du bör även dubbelkolla att de inte ljuger.

Du bör även kolla upp omdömen ifrån andra personer som har anlitat detta företag för just det du ska anlita de för. Ibland finns det omdömen på trustpilot och även om du googlar på företaget. Se till så att det finns flera olika omdömen, och du ska även vara kritisk till om omdömena kan vara manipulerade på något sätt.

Den sista kollen man ska göra är att ringa upp företaget och prata med dem. Verkar de seriösa, kunniga och kan svara på alla dina frågor om golvrenoveringen så är du ett steg närmare ett nytt golv.

Gör som vi gjorde – ring upp Lunds Golvmontage och be om en offert för golvrenovering. De är seriösa, vänliga och givetvis auktoriserade inom golv.