fin-vag-som-behover-trimmas

Det finns så många olika trimmers och röjsågar

Röjsågar och trimmers finns i en mängd olika varianter och som drivs främst på tre sätt. Det är nämligen batteridrivna röjsågar, eldrivna röjsågar och bensindriva röjsågar. Varje variant och drivsätt har sina fördelar.

Batteridrivna röjsågar och eldrivna röjsågar är tystare i drift än de bensindrivna. Men om man inte har möjligheten att ladda maskinen så kan bensindrivna röjsågar vara mer effektiva under längre arbetspass. Det är nämligen enklare att släpa runt på lite bensin är en laddstation som kräver eluttag. Det tar också lite tid att ladda batteridrivna trimmers.

Gårdsman AB hittar du alla typer av grästrimmers och röjsågar. De är otroligt duktiga och kan hjälpa dig hitta just den maskin du behöver. Kolla in deras hemsida och även deras sida om just trimmers & röjsågar så hittar du alltid något.

Vilken variant passar mig

Det är nog enbart du själv som kan svara på den frågan men vi kan ge lite allmänna råd och tips. Det är nämligen så att med kortare arbetspass så är batteridrivna röjsågar och batteridrivna trimmers att föredra framför bensindrivna. Det är bättre för miljön och det finns inga avgaser vilket påverkar din arbetsmiljö. Men för långa arbetspass så är bensindrivna röjsågar och bensindrivna trimmers bättre. Det går nämligen alltid att fylla på med bensin. Men det är inte så enkelt att behöva ladda när man inte har tillgång till ett eluttag. Det tar även lite tid att ladda dessa så det kan bli ett rätt långt avbrott i arbetet.

Men allt beror på vilka förutsättningar du har och hur maskinen kommer att användas. Därför är det inte en fråga som är enkel att svara på.  Utan du själv måste verkligen fundera på hur maskinen kommer att användas.

Vart köper man röjsågar och trimmers?

Det finns vid skrivande stund otaliga företag som säljer både röjsågar och trimmers. Det gör att du enkelt att kan beställa den du behöver och som drivs på det sätt du vill.  För att sköta allt så bra som möjligt så kan du beställa maskinen på internet och få den hemlevererad. På det sättet kan du undvika att behöva bära hem den då de är väldigt tunga. Ofta är hemleveransen kostnadsfri om man beställer för över ett visst belopp och det kommer du troligtvis att göra. Så varför då åka till en butik som kostar mer och där du måste bära hem den själv. När du kan få detta inkluderat i priset.

Att tänka på om röjsågar och trimmers

Då det som sagt finns fördelar med alla varianter. Så är det viktigt att du själv tänker över dina behov och hur de blir mötta av maskinerna. Kommer du behöva använda dessa en kortare stund kan batteridrivna trimmers vara ett bättre alternativ. Men om du behöver använda den hela dagen så är bensindrivna trimmers ett bättre val. Eldrivna trimmers fungerar på i stort sett samma sätt som de batteridrivna.

Så beroende på din situation så finns det nu tre alternativ men oftast har man inte möjligheten att ha alla tre liggandes hemma. Så tänk över vad det är du behöver och hur den kommer förbättra ditt arbete. För det är nämligen väldigt viktiga faktorer som behövs tänkas över ordentligt. Röjsågar och trimmers är ett arbetsverktyg som ska göra livet enklare och inte svårare.