röd mugg med eget tryck på

Personligare muggar med tryck

Muggar med eget tryck är en härlig klassiker i såväl köksskåpet som på skrivbordet på kontoret. Det är en populär gåva att ge sina föräldrar eller släkt. Kanske framför allt när det har kommit in barnbarn eller husdjur i bilden. Vem vill inte ha en mugg med eget foto att börja morgonen med? När du designar dina muggar med eget tryck kan du välja om du vill trycka ett foto, logotyp eller en text. Kanske har du något motto eller en slogan som peppar dig extra mycket? Kaffemuggen är en ypperlig placering för att påminna dig om det. Muggar med tryck är en klassiker, kanske har det blivit så för att användningsområdet är så stort. Från vattenglas till pennställ (med handen på hjärtat). 

Muggar med tryck till kontoret

Muggar med egen logotyp står i var och vartannat köksskåp i fikarummen. När du startar din verksamhet kan det vara bra att se till att vissa reklamprodukter är på plats. Muggarna med eget tryck är en bra profilprodukt att börja med. Det är nämligen dem som syns först när du får besökare till din arbetsplats. Tillsammans med reklampennorna och självklara reklamprodukter som kuvert och anteckningsblock. Vill du ha en kopp kaffe? Redan då möts din kund eller potentiella kund eller ny medarbetare av ditt varumärke. Se till att räcka fram en god kopp med eget tryck medan personen väntar. Muggar med egen logga ser även till att hålla fikaraster och konferenser i gott skick. Det stökiga med olika porslin eller muggar, vad ska stå var och vilken mugg är okej att ta. Du vill inte råka ta någons privata mugg med eget tryck. Muggar med eget tryck kan du få i alla olika storlekar: kaffemuggar, latteglas, espresso-koppar eller om du vill trycka din egen logga på termosmuggar. 

Ta med dina termosmuggar med tryck

Muggar med eget tryck i all ära. Men hur vore det att kunna ta med kaffen från lunchbrygget på en promenad? Möjligheterna är många! Med en termosmugg med eget tryck tar du enkelt med dig jobbet på promenad då du samtidigt som du avnjuter din java sprider varumärkeskännedom. Du kan dessutom med fördel erbjuda medarbetare och kunder gå-samtal om du har ett härligt promenadstråk nära kontoret. Häll upp en kopp kaffe i brandade termosmuggar och låt din kund behålla den efter promenaden. Då har du på ett trevligt sätt spridit en give-away och varumärket vandrar vidare. 

Är du privatperson och vill ha muggar med eget tryck? Att ta med ut på barnvagnspromenaden eller till skogsfikat? Då är termosmuggar i olika färger och former ultimat. Sätt ditt eget tryck på muggen och låt familjen, släkten och vännerna få sina unika muggar med eget tryck. Kanske till och med fotbollslaget? Kanske en klubblogga, namnet och numret på spelaren eller något motto som ni använder i klubben? Att göra sina muggar personligare ger det där lilla extra varje gång du använder den. 

Muggar med egen logga till caféet

Kaffekoppen kanske mest självklara plats är väl ändå på ett café. Där det serveras rykande och härligt kaffe på löpande band. Oavsett om ditt café tillhör en kedja eller att du köper in kaffeleverantörens muggar med logotyp så kan du enkelt köpa in egna muggar med tryck till din verksamhet. Beroende på vad du har för målgrupp kan muggarna tryckas på olika sätt. Tryckföretag erbjuder vanligtvis klassiska tryck med logga, klassiska muggar med personliga citat, recept eller bilder. Låt fantasin flöda! Det kan nämligen bli en snackis på ditt café. Känner du din målgrupp riktigt bra? Eller har något som du är specialist på? Då kan du trycka det på koppar och sedan sälja vidare.