Kundvagnsgarage håller kundvagnarna i bra skick

Kundvagnsgarage är något som varje butik borde investera i. Främst för att de håller kundvagnarna i bra skick men också för att det förlänger kundvagnarnas livstid.  Saljdag.se tillhandahåller flera olika modeller av garage som lämpar sig extra bra för att skydda kundvagnarna. Om kundvagnarna står utomhus utan något skydd mot elementen så kommer de att börja rosta. För i Sverige så både regnar det och snöar så pass mycket att det är perioder då de aldrig är torra. Därför så skyddar ett kundvagnsgarage och håller kundvagnarna i bra skick. Det gör även att kundvagnarna inte kommer att gå sönder lika ofta och risken att kundvagnarna blir påkörda av en bil minskar nästan hela vägen ner till noll.

Hur håller ett kundvagnsgarage kundvagnarna i bra skick

Det som ett garage gör är att hålla både regn och snö borta från kundvagnarna. Det gör det även svårare för vinden att blåsa omkull kundvagnarna. Men det beror mycket på hur kundvagnsgaraget ser ut och hur det är byggt. Vissa kundvagnsgarage saknar nämligen väggar men trots det är det fortfarande svårt för kundvagnarna att ramla.

Mängden snö och regn som kommer på kundvagnarna är betydligt mindre än om de inte stått i ett kundvagnsgarage. Men de kundvagnsgarage som även har väggar skyddar kundvagnarna från nästan all påverkan från väder och vind. Det gör att en butik som investerar i ett kundvagnsgarage kan spara otroligt mycket pengar.

Då kundvagnar inte är speciellt billiga så vill man att dem ska hålla så länge som möjligt men även vara i så bra skick som möjligt. Därför så är ett kundvagnsgarage det bästa en butiksinnehavare kan investera i för att skydda dem.

Vad är negativt med kundvagnsgarage?

Då vi hittills bara har radat upp fördelar med att ha ett kundvagnsgarage så kanske ni som läser detta undrar om det finns några nackdelar. Men det finns egentligen bara två och en av dem är inte riktigt en nackdel.  Det första är att ett garage tar upp plats och om man inte har mycket plats på sin parkering så kan det vara en nackdel. Men då det kommer att sänka kostnaderna för att köpa nya kundvagnar så väger det upp nackdelen.

Den nackdel som de flesta fastnar vid är kostnaden för att bygga ett kundvagnsgarage. Men vi tycker att man missar poängen lite då. Ett kundvagnsgarage är nämligen inte en kostnad utan en investering som gör att man kommer att spara pengar. Om man ser det under en längre tidsperiod så kommer det att bli betydligt billigare att bygga ett garage än att behöva köpa kundvagnar .

Finns det något man behöver ta reda på?

Om butiken inte äger parkeringsplatsen utanför så behöver man självklart ägarens tillstånd. Det är alltid bra att även kontakta kommunen för att ta reda på om det behövs några speciella tillstånd för att bygga ett kundvagnsgarage. Beroende på hur ägarförhållandena ser ut för parkeringsplatsen eller där man vill bygga kundvagnsgaraget så kan det finns en del att ta reda på.

Om det är kommunen som äger parkeringsplatsen så får man försöka kontakta den som är ansvarig för kommunens parkeringsplatser.