Trollkarl och trolleritrick i Göteborg

Trollkarl i Göteborg

Bor du i Göteborg och är på jakt efter en bra trollkarl är det viktigt att bestämma sig för vilken typ av trollkarl du är ute efter. En trollkarl är en person som utövar magi av någon form. Magi och trolleritrick finns i olika varianter.

I Göteborg finns det många olika typer av trollkarlar som genomför magi i olika former. En fingerfärdig trollkarl kan ofta utföra många olika trolleritrick på en och samma föreställning medans en som arbetar med illusioner kanske istället utför ett fåtal trolleritrick men som kräver en större uppmärksamhet av publiken.

Trollkarl i Göteborg

Det är vanligt att en trollkarl uppträder på barnkalas eller vid andra festligheter. I området kring Göteborg finns det trollkarlar som erbjuder underhållning för både barn och vuxna. Trolleritricken och magin kan skilja sig något beroende på vilken typ av publik som hen utför sina trollerikonster inför.

Jimmy Svärdhagen har showat som trollkarl i Göteborg och Stockholm i många år. Han har deltagit i trolleri-SM och vunnit! Man kan se honom i Las Vegas både där han uppträder och i olika typer av tävlingar. Ta kontakt med honom om du behöver en trollkarl i Göteborg för alla typer av evenemang.

I vissa fall kan en trollkarl även kallas för magiker, trollkonstnär, illusionist eller häxmästare. Oavsett vad en person kallar sig för så består ofta showen av trolleritrick som ibland involverar publiken. På så sätt kan det vara kul och roligt oavsett vilken ålder deltagarna i publiken har.

Fingerfärdiga trick som till exempel korttrick kräver inte så stor plats och passar bra för mindre event, fester eller barnkalas.

Göteborg är en stad fylld av underhållning och att trolla är en typ av underhållning som passar de flesta. En trollerishow kan både utspela sig utomhus och inomhus. Som trollkarl i Göteborg går det ofta att anpassa sina trick utefter publikens behov. Fingerfärdiga trick som till exempel korttrick kräver inte så stor plats och passar bra för mindre event, fester eller barnkalas. Större trollerikonster som jonglering lämpar sig bättre för tillställningar och fester i större lokaler eller utomhus.

Tjänster

Det är vanligt att en trollkarl hyr ut sina tjänster på timbasis och det går alltid att anpassa en trollerishow dina behov. För att hyra en trollkarl måste du bara bestämma dig för hur länge du vill att showen ska pågå och vilken typ av trick du helst vill se.

Det finns utbildade trollkarlar i området runt Göteborg som utför professionella trick. Det finns även komiker och underhållare som kan komma som en clown och utföra enklare magi och trolleri för den yngre publiken. Att både trolla och vara utklädd till clown samtidigt brukar vara en mycket populär kombination för exempelvis barnkalas. Vid större evenemang som vid exempelvis en kick-off är det vanligare att man bokar in en lite längre föreställning för den bredare publiken.

Hemligheten bakom magin brukar oftast vara just hemlig. De svåraste magiska tricken är väldigt svåra för allmänheten i publiken att komma på hur det går till bakom kulisserna. Att tricken är just hemliga är ofta den stora charmen med en duktig trollkarl. Vissa trick är omöjliga att utföra utan att vara riktigt fingerfärdig.

I Göteborg är utbudet på duktiga trollkarlar stort och många av magikerna i Göteborg är minst lika bra som de allra största och mest kända i landet. Att få se en föreställning i Göteborg eller i området omkring är inga problem. Det enda du behöver berätta är vilken målgrupp publiken består av så att showen kan anpassas efter publiken.